Azem Bejta Burr Drenice Ibish Broja VideoSalih E Halil Azem Bejta Burr Drenice
This was uploaded from an Android phone

Ibish Broja - Azem Bejta
Te gjitha drejtat i mban PRODUKSIONI MUZIKOR LITI VUSHTRRI Facebook s facebook halit zuqaku ref tn tnmn Youtube s youtube c

Ali Krasniqi - Kanga Azem Bejta - Zefi Vogel
Ali Krasniqi ktu ka knue ne Ferizaj ne vitin 1984 ne Oden e Dem Kashtanjeves si ingjizus ishte Mahmut Gjema Flm prej Ktyre Burrav

Ibish Broja Azem Bejta
Te gjitha te drejtat e rezervuara PM Donjeta

Broja Azem Bejta
PRODUKSIONI MUZIKOR SHQIPONJA

Azem Bejta 1 3.
Kenga e Azem Bejt Galices kenduar nga Ibish Mulaku Broja dhe Hasan Izbica

Tahir Drenica - Azem Bejta, Trim I Drenices
Faqja ne FACEBOOK facebook produksioni kola Publishing Produksioni Kola All Rights Reserved P C Kola Commerce Copyright OnAir FM

Ibish Broja O Ju Trimat E Drenices
Te gjitha te drejtat e rezervuara PM Donjeta