Zajazi Kercova Trimat E Zajazit Vllezrit Lleshi Dy Mefailat Balli Kombetar Mp31. Zajazi Kercova Trimat E Zajazit Vllezrit Lleshi Dy Mefailat Balli Kombetar
2. Vellezerit Lleshi - Trimat E Uck S
4. Zajazi Kercova Qent Ma Te Bukur Dhe Ma Te Fort
5. Vellezerit Dervishi - Kenga E Sefer Zajazit
10. Udaver Zajazi Kercova