Rizah Bllaca Kenga Ura E Shejt Mp31. Rizah Bllaca Kenga Ura E Shejt
2. Rizah Bllaca - Kanga Ura E Shejt
3. Rizah Bllaca - Ura E Shenjt
4. Hashim Shala Dhe Tahir Drenica - Kanga Ura E Shejt
5. Rizah Bllaca - Kenga E Hapsanes
6. Riza Bllaca - Kënga E Musë Tahirit
7. Rizah Bllaca Kenga E Azem Bejtes Pjesa E 1
8. Rizah Bllaca - Kenga Martesa E Zogut
9. Rizah Bllaca Kenga E Kamer Loshit
10. Sali Dhe Feriz Krasniqi - Kanga Ura E Shejt